Meloen vesillä

Tule mukaan kesän melontaretkille Etelä-Suomen järvi- ja jokialueilla!

irtiotto arjen hälinästä

Melonta rauhallisissa vesissä on lähes täydellinen tapa unohtaa hetkeksi työn tai loman suorittamispaineet. Lämmin kesäpäivä ja laineiden liplatus kajakin kyljessä rauhoittaa kehon ja mielen – Pari tuntia aikaa aktiviteetin parissa, jossa ei mieli lepää on hyvä tapa nollata ajatukset.

 

Seikkailuelementti

Melontaretkeen saadaan sopivasti seikkailullista maustetta reitin valinnalla. Löytyy lyhyitä ja pitkiä pätkiä rauhallisesta vesistöstä vaativampiin koskiin. Ryteikköjä voi koittaa kiertää, ylittää tai mennä läpi. Kosket voi kantaa ohi, tai laskea läpi. Suunnitellaan jokaiselle sopivat reissut, sopivasti jännää mutta ei koskaan vaarallista.

Yhteistyössä ammattilaisten kanssa

Melontareissut järjestetään yhteistyössä Uudenmaan Erämatkat – yrityksen kanssa. Heiltä saadaan aina mukaan kokenut opas ja kaikki tarvittava varustus huokeeseen 50€/hlö hintaan. Tarvitset mukaan vain keliin sopivat ulkoiluvaatteet, juomapullon ja halutessasi omat retkieväät.

 

Ilmoittautumiset

toteutamme näillä näkymin vain muutaman reissun 2022 kesällä. Päivämäärät tarkentuvat kesäkuun aikana ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi laittamalla minulle viestiä haluamassasi kanavassa – ennakkoon ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta saat paluuviestissä mahdollisuuden varata paikat ennen päivämäärien julkaisua.