Laskuvarjolla lentokoneesta

Koulutan laskuvarjohyppääjiä ja liitopukulentäjiä.

Ensimmäinen askel kohti laskuvarjourheilun maailmaa on yleensä tandem-hyppy.
En tällä hetkellä toimi itse tandemhyppymestarina, mutta hyppään koneesta perääsi ja kuvaan elämäsi pisimmän vapaapudotuksen!

Tandemhyppyjä pääsee hyppäämään kaikilla Suomen laskuvarjokerhojen hyppykeskuksilla. Itse toimin pääsääntöisesti Lahti-Vesivehmaan kentällä, jossa kotikerhoni Hämeen laskuvarjourheilijat toimii.

Itsenäiseksi hyppääjäksi

Jos olet päättänyt että sinusta tulee laskuvarjohyppääjä, olet oikeassa paikassa. Koulutan hyppääjiä aina perus- ja jatkokoulutusluokassa – koulutusputken hauskimmassa vaiheessa, missä päästään nauttimaan korkeammista hyppykorkeuksista ja vapaapudotuksen maagisesta tunteesta.

Kohti itsenäisen hyppääjän lisenssiä pääset, kun otat lähimpään hyppykerhoon yhteyttä ja ilmoittaudut alkeiskurssille! Jos lajin ympäriltä on mitään kysyttävää, mulle saa aina laittaa viestiä!

Wingsuitit ja First Flight Course

Muistan edelleen oman ensimmäisen wingsuit-hyppyni. Kun tyypillisesti pudotaan alaspäin, toimii liitopuku lentokoneen siiven lailla ja ohjaa liike-energian eteenpäin ja luo nostetta. Liitopukuhyppääminen on lähinnä lentämistä, mitä ihminen voi ilman lentokonetta tuntea.

Olen toiminut Phoenix Flyn wingsuit coachina vudoesta 2021 asti.
Pidän First Flight Courseja ympäri Suomea tarpeen mukaan. Coachaamaan olen aina valmis, missä vain voin jakaa oppejani rakkaan lajin parista eteenpäin!