Minustako Ironman?

Photo by Umanoide on Unsplash

Huomasin tänään Twitter-feedissä uutisen, että Finntriathlon on saanut sovittua Ironman-organisaation kanssa Suomessa järjestettävästä täysmatkan Ironman-kisasta. Suomessahan on toki Ironmaneja järjestetty useana vuonna, mutta vain ns. puolimatkaa.

On oletettavaa että homma menee vuonna 2020 kunnialla maaliin ja kisoja järjestetään tulevinakin vuosina. Tämä uutinen sopii omiin suunnitelmiin loistavasti, koska olen kuukauden päivät suunnitellut miten alkaisin dokumentoimaan omaa valmistautumista elämäni rankimpaan kilpailuun.

Oletetaan että ajankohta kilpailulle pysyy vuodesta toiseen samana, eli Elokuun alussa. Nopealla matematiikalla vuoden 2022 Elokuuhun on aikaa 1012 päivää – joten projekti on tämän myötä nimetty: 1000 days to Ironman!

Tarkoitukseni on kirjoittaa ainakin lyhyesti päivittäin treeneistä, opeista ja vaikeuksista joita matkalla varmasti tulee vastaan. 1000 päivään mahtuu toki paljon muutakin, hampaat irvessä ei tarvitse treenata vaan hauskaa sen pitää olla – ainakin aluksi!

Kaikki julkaisut tulee tänne 1000-days-to-ironman kategorian alle + mahdollisia videoita YouTubeen.