50 Aktiviteettia vuonna 2018

Vuoden 2017 aikana löysin itseni entistä useammin sohvalta, hokien ’ei ole mitään tekemistä’. Tämä ei tarkoita etteikö töitä olisi aina ollut, mutta huomasin hakevani jotain aktiivisempaa tekemistä, kuin koneen nakuttaminen tällä nimenomaisella sohvalla istuen.

Vuodelle 2018 haastoinkin itseni koittamaan 50 urheilulajia/aktiviteettia. Ajatus lähti viime vuoden #suomi100lajia hastagista, mutta itseni tuntien asetin tavoitteen tuohon viiteenkymmeneen. En halunnut haukata tietoisesti aivan liian suurta palaa, koska arvelin että jotkut lajeista voi olla sen verran mukavia että niitä haluaa harrastaa useamminkin.

Haasteessa oli vielä toinen puoli, joka tukee kiinnostustani videokuvaamiseen; Pyrin tekemään kaikista ’suorituksista’ ainakin lyhyen videokoosteen Instagramiin / Youtubeen.

Homma on lähtenyt hyvin käyntiin, lajeja on takana nyt Maaliskuun alussa vasta 3, mutta kevään mittaan saa helposti pari lajia ympättyä viikkoon eli tahti on ihan ok. Lajikertymää ja niihin liittyviä videoita voi seurata sille omistetulla sivulla tombrunberg.fi/50-aktiviteettia.